#2156
12 sok keresztény karkötő kézzel vallási handmade nyugati ékszer szett
Ár 1 917.00 Ft
Kategória
Kolibri
Állapot
Aktív
Fizetési módok
  • Paypal
  • Moneygram
  • Banki
szállítási ár
  • HU szállítási árat: 1 700.00 Ft
  • Nemzetközi szállítási árat: 1 700.00 Ft
szállítási idő
15-30 napig érvényes, online követés
visszatér
visszatér elfogadott
vevő védelme
garancia megrendelés átvételét vagy pénz-visszatérítés
Eladó információk

Által értékesített muveszet

Tag: 23.04.2015


Nézze meg a termékek ettől az eladótól

Többet elem
Sok 12 egyedi karkötők, különböző modellek.

SZÁLLÍTÁSI idő: Küldünk a rendelés Lima, Peru, után 1-2 munkanapon belül a kifizetés kézhezvételétől számított. Amikor megkapja a megrendelést hozzávetőleges ideje 15-20 nap. Követés USPS alkalmazni az USA-ban. Előfordulhat, hogy bizonyos késedelmek miatt légipostán, de általában ezek a késések do nem gyakran fordul elő. A mail minősített, így ha nem kapta meg rendelését 1 hónap, mi lesz a posta hivatalos panasz. A Szintidő 55 nap lesz.

EXPRESS szállítási módot: Is kínálunk az EMS expressz szállítás. Ezzel a beállítással lesz képes-hoz kap a megrendelés, 5-10 nap az USA-ban és világszerte 7-15 nap. Lépjen kapcsolatba velünk, hogy a especific expressz szállítási ár, hogy pontos termékeket megrendelheti nálunk.

KOMBINÁLT megrendelés kedvezmény: Ha vásárolni 2 vagy több tételre, van egy szállítási kedvezmény 3 USD minden további sok, amit veszel. Látogassa meg a shop, a Globe ajánlatok, hogy sok más termékek, amit kínálunk. Mi vagyunk a nagykereskedők. Ha Ön látszó-hoz vesz a termékek hundrends vagy a több ezer, kérjük küldjön nekünk üzenetet, akciós áron, és vedd meg most sok.

VISSZAJELZÉS: Ha elégedett a termékkel, kérjük hagyja el nekünk pozitív visszajelzés. Ez segíteni fog nekünk jobb szolgáltatást biztosítani, és a további termékek eladásra felajánlani. Ha értékeli szállítási határidő és a szállítási ár úgy küldünk megrendelések, Lima, Peru. Ha bármilyen probléma a rendelését, kérjük, küldjön nekünk üzenetet, és mi akarat megfejt ez. kösz.
Vélemények

Az email címed:

Kérdés: